Om företaget

Hej!

Jag får ofta frågan hur jag kom på idén med att göra marshmallows och ärligt talat minns jag inte riktigt när första tanken dök upp. Dock kommer jag ihåg den första satsen jag gjorde, den blev perfekt, mjuk och fluffig som en marshmallows ska vara. Men det var nybörjartur för sedan följde månader av misslyckade satser. Det är tur att jag är envis för med tiden gick det bättre och bättre och tillslut fick jag “häng” på tillverkningen och marshmallowsen blev fluffiga igen.

Nu har jag andra ”problem”, vilka smaker ska jag göra? Jag har massor av idéer. Jag har upptäckt att kunderna inte riktigt är redo för marshmallows med alkohol tex öl med salta pinnar (min personliga favorit) eller whisky medan fruktiga/bäriga smaker för det mesta säljs slut direkt på de marknader/mässor jag deltar i.

Marshmallowsen innehåller inga tillsatser eller aromer, så långt det bara är möjligt försöker jag använda naturliga ingredienser. Tillverkningen sker i Forshaga, ca 2 mil utanför Karlstad, och är livsmedelsgodkänd.

Jag heter Carita Gustavsson och det är jag som driver www.marshmallows.se genom mitt företag, Fröken Corretta.